Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Η ΔΙΣ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΗΓΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…ΕΚΑΗΛΗΣΕΝ

Απατημένη σύζυγος δηλώνει πάλιν ο Πρόεδρος Χριστόφιας. Όπως συνέβηκε και με την έκρηξη στο Μαρί, που όπως ο ίδιος κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή, δεν τον ‘’ενημέρωσαν’’ οι Υπουργοί και συνεργάτες του ότι τα εκρηκτικά ήταν έτοιμα να εκραγούν, αλλά ούτε και ήξερε που βρισκόταν το χωριό Μαρί.

Για το θέμα του Μνημονίου....η απατημένη σύζυγος επιτέλους ...εκαήλησεν ....να αντιληφθεί ότι τα κοντέινερς της οικονομίας ήταν έτοιμα να εκραγούν και να μας τινάξουν όλους στο αέρα. Για να... καηλήσει όμως, ο κολλητός του, Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης, χρειάστηκε να τον καλοπιάσει, όπως ο παπάς το γινακσίτικο μωρό του που φακκά το πόι του χαμέ γιατί δεν θέλει να πάει στο σχολείο αλλά στο λούναπαρκ.

Το 2008 παρέλαβε μια οικονομία με πλεονάσματα και μεταξύ των Ευρωπαικών χωρών με τους καλύτερους οικονομικούς δείκτες και την οδήγησε με τους τραπεζίτες φίλους του στο παρά ένα της άτακτης χρεοκοπίας, και τώρα προσπαθεί να μας το παίξει αντιμνημονιακός. Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκαιο, θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι με τις ανοησίες του ο Πρόεδρος μας πείθει κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ ότι πρέπει να του αναγνωρίσουμε ‘’Το ακαταλόγιστο των πράξεων του’’. Συνεπώς η κρητική μας πρέπει να στραφεί στο Κόμμα του το ΑΚΕΛ που τον στηρίζει και τον ενθαρρύνει να εφαρμόζει αυτή την σχιζοφρενική και καταστροφική πολιτική. Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

Όμηρος Αλεξάνδρου  

<<Έξαλλος με όλους ο Χριστόφιας: "Πότε έγιναν τόσα;" Κτύπησε το χέρι στο τραπέζι όταν έμαθε τα ποσά που χρειαζόμαστε
22 Νοεμβρίου 2012 06:06

Θυελλώδης και εκρηκτική ήταν η σύσκεψη του Προέδρου Χριστόφια με τους Αρχηγούς των κομμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ.
Το κλίμα δυναμιτίστηκε όταν η συζήτηση έφτασε στο ποσό που έδωσαν οι τεχνοκράτες στην πολιτική ηγεσία για τις ανάγκες της Κύπρου.

Τεχνοκράτες επισήμαναν ότι η Κύπρος χρειάζεται 17,5 δισεκατομμύρια ευρώ, 1,5 για τα δημοσιονομικά, 10 για τις τράπεζες και 6 δισεκατομμύρια για ληξιπρόθεσμα δάνεια μέχρι το 2016.


Έντονη ήταν η αντίδραση του Προέδρου, ο οποίος χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι, ρώτησε "Από πότε έγιναν τόσα;"

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον υπουργό Οικονομικών και το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

"Μεν φοβητσιάζεις τον κόσμο με τα νούμερα" φέρεται να είπε στον υπουργό Οικονομικών ενώ στον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ανέφερε "Είχαμε τον Θανάση τώρα έχουμε τον Πανίκκο". (Ο θανάσης ήταν ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας που έδιωξε ο Πρόεδρος για να βάλει στην θέσει του τον ‘’κολλητόν’’ του Πανίκο)

Ο Πρόεδρος ήταν ενοχλημένος, λένε οι πληροφορίες που μετέδωσε το ΡΙΚ, και με μέλη της διαπραγματευτικής του ομάδας.>>

Πρόσφατες Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου