Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΛΛΗΝΕΣ



Ο φλογερός δάσκαλος Δημήτρης Λιαντίνης είχε κατατάξει τους Έλληνες σε τρεις κατηγορίες και συμφωνώ απόλυτα μαζί του:
Τους Ελληνοέλληνες, αυτούς των οποίων, ο νους, η ψυχή και η καρδιά, πάλλεται από φιλοπατρία, ηρωισμό, αυτοθυσία, και τιμούν το Ελληνικό παρελθόν. 
Τους Εβραιοέλληνες, είναι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των προβατοποιημένων Ελλήνων όπου γνωρίζουν ακόμη και πόσες καμήλες είχε ο Αβραάμ και δεν ξέρουν τίποτε για τον Σωκράτη, τον Λεωνίδα  και τον Περικλή.
Τους Ανέλληνες, σ’ αυτούς ανήκουν όσοι δεν έχουν ιερό και όσιο, θεό και πατρίδα, αξίες και οικογένεια, είναι οι ψεύτικοι αχυράνθρωποι της πολιτικής σαπίλας, οι αμόρφωτοι φελλοί που μας κυβερνούν, οι εφιάλτες που προδίδουν την πατρίδα, οι άρπαγες που ρήμαξαν τη χώρα με τις κλοπές και τις προδοσίες τους και πολεμούν την ιστορία και το έθνος.
Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν οι Έλληνες πολιτικοί, που είναι το χειρότερο είδος ανθρώπων, είναι άτομα τραγικά κατώτερα των περιστάσεων, σε συνδυασμό με την πολιτική ατιμία την οποία έχουν αναγάγει σε δόγμα, οδήγησαν την χώρα σε υπαρξιακή κρίση, με την οικονομική καταστροφή και εσωτερική της αποδυνάμωση που σημαίνει τον απόλυτο παραμερισμό της Ελλάδας από τα παγκόσμια τεκταινόμενα. Η πολιτική κατάπτωση έχει καλύψει ολόκληρο το φάσμα της εθνικής μας ζωής, στην άμυνα, στην έννομη τάξη, στην εξωτερική πολιτική, στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία και οδήγησαν την Ελλάδα σε σημείο ανυπαρξίας.
Τις πολιτικές παρατάξεις ενώ φαίνεται ότι τις χωρίζουν ιδεολογικές διαφορές, στην ουσία τις ενώνουν η αρνησιπατρία και τα συμφέροντα άνομα και σκοτεινά σε βάρος του λαού. Γι αυτό και η πολιτική όλων των παρατάξεων είναι απελπιστικά ίδια με κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα την ιδιοτέλεια, το ψέμα, την αρνησιπατρία, την απάτη, την αναλγησία προς τον λαό, και στερούνται παντελώς γενναίου εθνικού όραματος. Όσο οι αχυράνθρωποι της πολιτικής, τα κομματόσκυλα και οι εθνικοί μειοδότες θα κυβερνούν την Ελλάδα μας με εντολές των εχθρών της, τόσο η Ελλάδα θα οδηγείται στον αφανισμό. 
Αυτή είναι η πολιτική μαφία της Ελλάδας που απαρτίζεται από μερικές εκατοντάδες οικογένειες οι οποίες έχουν υποστεί τόση ηθική σήψη, ώστε να καταπατούν χωρίς ίχνος συστολής τα ιερά και τα όσια της φυλής, τα οποία υποτίθεται πως έχουν ταχθεί να υπηρετούν. Περιφρονούν το σύνταγμα της χώρας, τον νόμο και την ηθική. Πλουτίζουν σε βάρος του λαού και του δημοσίου χωρίς κανένα φραγμό. Ο τυχοδιωκτισμός, το άρπαγμα και το βόλεμα τα έχουν καθιερώσει σε δόγμα, και κατάντησαν την Ελλάδα σε σκιά του εαυτού της. 
Είναι αυτά τα πολιτικά σκουπίδια για τα οποία έγραψε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στην Εφημερίδα «Ακρόπολις».
«Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήτες της Ελλάδας. Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευτές, κατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κόψιμο (σφάξιμο) θέλουν όλοι τους! Τότε σε ξεθέωναν οι προεστοί κ' οι «γυφτοχαρατζήδες», τώρα σε αθεώνουν οι βουλευτές κ' οι δήμαρχοι».
Βέβαια αυτή η κατάσταση είναι επιλογή του Ελληνικού λαού, ο οποίος με τόση ανευθυνότητα στηρίζει το παλαιοκομματικό καταρρέον πολιτικό σύστημα και δεν εννοεί ν’ ακούσει και το πρόγραμμα ενός νέου κόμματος, εάν αυτό δεν το υποστηρίζουν τα κανάλια, και αν η πολιτική μαφία δεν κρύβεται πίσω του υπηρετώντας ανθελληνικά συμφέροντα.
Η εποχή των πατριωτών έχει περάσει οριστικά, σήμερα είναι η εποχή των περιθωριοποιημένων νάνων της πολιτικής σαπίλας, των ληστάρχων του δημόσιου πλούτου, των εθνικών μειοδοτών οι οποίοι κολυμπούν μέσα στους βόθρους της ηθικής και εθνικής σήψης και παρακμής. Αυτοί γκρέμισαν την Ελλάδα στην άβυσσο, της εθνικής, πνευματικής και οικονομικής δυστυχίας.
Όμως υπάρχουν ακόμη υγιείς δυνάμεις, που μπορούν να οδηγήσουν την πατρίδα μας στο πεπρωμένο της και στην αναδημιουργία, η οποία δε θα προκύψει σαν αποτέλεσμα ευσεβών πόθων αλλά συνεχούς αγώνα. Ένας αγώνας που θα σταματήσει τον αφελληνισμό της χώρας και την καθοδική πορεία της και θα σημάνει τον συναγερμό του Ελληνισμού σε κάθε γωνιά της γης. Αυτό είναι το ζητούμενο. Μπορούν να απελευθερώσουν την πατρίδα μας από τους κάθε είδους τυράννους, και να μην περιμένουμε την ελευθερία μας να έρθει ουρανοκατέβατη. Μπορούν να  προστατέψουν την πατρίδα μας από την πλήρη διάλυση. Μπορούν να αντιπαραταχθούν στην τυραννία για να μη γίνουμε δούλοι και μετά να χρειαστεί να παλέψουμε να ελευθερωθούμε, τώρα πρέπει να παλέψουμε για να μην σκλαβωθούμε. Δεν πρέπει μόνο να είμαστε υπερήφανοι για το μεγαλείο των προγόνων μας αλλά να προσπαθήσουμε να τους μοιάσουμε.
Ας μην αφήσουμε τη σπίθα της ελπίδας να σβήσει, γιατί τότε τι θα απομείνει από την ψυχή της Ελλάδας; Ποιο ιδανικό και ποια σκέψη θα είναι ικανή να κάνει το έθνος να σαλέψει και πάλι; Ν’ αρχίσει να δημιουργεί; Πως θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια όταν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε; Αυτό που έχουμε σήμερα, δεν είναι δημοκρατία είναι τυραννία, αφού υπάρχουν Έλληνες για τους οποίους δεν ισχύουν οι νόμοι και οι υπόλοιποι Έλληνες που είναι τα παιδιά ενός κατώτερου θεού.
Το σημερινό πρόβλημα είναι πως θα βγούμε από τα αδιέξοδα που δημιούργησε η πολιτική μαφία, πως θα μπορέσει ο λαός να αποτινάξει τα δεσμά που του φόρεσε η πολιτική αλητεία που θυμίζει εποχές Κωλέτηδων, Μαυρομιχαλαίων και πολιτικών εγκληματιών που δολοφονούσαν τους ήρωες της Επαναστάσεως και εκτελούσαν τους πολιτικούς αντιπάλους, σήμερα τους αντιπάλους τους βαφτίζουν εγκληματική οργάνωση και τους κλείνουν φυλακή.
Ποιος θα απομακρύνει τους κηφήνες που την λυμαίνονται την εξουσία και να προχωρήσει αποφασιστικά στην ανασύνταξη των πολιτειακών δομών και την εξυγίανση της κρατικής μηχανής ως προϋπόθεση για την επίτευξη των μειζόνων εσωτερικών και εξωτερικών εθνικών στόχων; Ποιος θα επεξεργαστεί ένα σε βάθος κυβερνητικό πρόγραμμα με μια ποιοτικώς αξιόπιστη, αλλά και ποσοτικώς επαρκή, στελέχωση; Ο  δοκιμαζόμενος Ελληνικός λαός, που έχει απογοητευθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις θα ανταποκριθεί χωρίς αμφιβολία σ’ ένα κάλεσμα συνένωσης και εθνικής ομοψυχίας; Πιστεύω πως ναι αν αποκλειστούν από την προσπάθεια αυτή τα τέρατα της πολιτικής σαπίλας που είναι ακατάλληλα για κάθε είδους εθνική δραστηριότητα.
Η Ελληνική κοινωνία έχει πελαγώσει, έχει μαραθεί, γιατί βάλλεται από παντού, ακόμη και η φτωχούλα του θεού η εκκλησία του, με τα τρισεκατομμύρια καταθέσεις στην παγκόσμια τράπεζα, την ακούσαμε να λέει δια στόματος του προκαθημένου της ότι προτιμάει να «ταΐζει λαθρομετανάστες, παρά τεμπέληδες Έλληνες» και να συνεργάζεται με τον Γερμανό κατακτητή τον επιτετραμμένο Φούχτελ, για να εξασφαλίσει την μη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Ενώ κάποιος ΗΛΙΘΙΟΣ ιερέας (έκανε 12 χρόνια να τελειώσει το γυμνάσιο) στο κήρυγμα του τον Δεκαπενταύγουστο επιχαίρει για την δεινή κατάσταση της χώρας, «Καλά να πάθετε για όλα φταίει η απιστία σας στον θεό!!!» ενώ αυτός δεν έχει ακούσει τίποτε για τους πολιτικούς και ούτε τον άγγιξε η κρίση.
Συνέλληνες
Έχουμε χρέος έναντι των επερχομένων γενεών να ανεβάσουμε την  Ελλάδα και πάλι στην Βίγλα του πεπρωμένου της. Ο Έλληνας ήτανε πάντα φιλόπατρις χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα και χωρίς εξάρσεις σωβινισμού. Ο Κόδρος, ο Λεωνίδας, η Ιφιγένεια, ο Θησέας, οι Μεσολογγίτισσες, οι Σουλιώτισες, οι Ναουσαίες της Αραπίτσας, επέλεξαν την αυτοθυσία από φιλοπατρία και σεβασμό για την τιμή και την αξιοπρέπεια τους, και για να σωθούν οι άλλοι, και δεν πέθαναν ούτε για «τα καλά και συμφέροντα των ψυχών τους» ούτε ζητούσαν αμοιβές και παραδείσους, και να ζεις με κάθε τρόπο, όπως μας έκανε να σκεπτόμαστε σήμερα η εβραϊκή θρησκεία.
Γεράσιμος Καλογεράκης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου