Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ - ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ



«Φουντώνουν» οι φήμες σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι ο «τσάρος» της Ρωσίας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου έδωσε οργισμένη διάψευση στους δημοσιογράφους, όμως, οι πληροφορίες επιμένουν.

Τα σενάρια για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της New York Post, η οποία υποστήριξε ότι ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να έχει καρκίνο. Η εφημερίδα επικαλείται ΜΜΕ από τη Λευκωρωσία έως και την Πολωνία, τα οποία εδώ και μήνες μεταφέρουν πληροφορίες ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο στην σπονδυλική στήλη.

Ωστόσο, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι δικές της πηγές αναφέρουν ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας, μία από της πλέον θανατηφόρες μορφές της ασθένειας.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Πούτιν επισκέπτεται ένα συγκεκριμένο 84χρονο Γερμανό ιατρό, τον οποίο γνώρισε όσο εργαζόταν ως πράκτορας των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στην ανατολική Γερμανία. «Ο γιατρός έχει επιχειρήσει διαφορετικές θεραπείες με ενέσεις στεροειδών που θα μπορούσαν να εξηγούν το πρησμένο πρόσωπο του Πούτιν» αναφέρει το δημοσίευμα.

Μάλιστα η εφημερίδα εξηγεί ότι είναι πιθανό ο Ρώσος πρόεδρος να έχει τρία χρόνια ζωής και γι’ αυτό να λειτουργεί επιθετικά στο θέμα της Ουκρανίας. Ακόμη και η αποφυλάκιση του ορκισμένου εχθρού του, Μιχαήλ Χοντορκόφσκι ερμηνεύεται ως μία προσπάθεια του Πούτιν να έχει καθαρή τη συνείδηση του.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Πούτιν κορόιδεψε τα αμερικανικά ΜΜΕ για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι καλά. Ο Ντμίτρι Πεσκόφ άστραψε και βρόντηξε κατά όσων μεταδίδουν τέτοιες πληροφορίες και ζήτησε από τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους «να βουλώσουν το στόμα τους».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου