Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ο Βγενόπουλος και το ελεεινό κατεστημένο της Κύπρου


Τον περασμένο Μάιο η συνεργάτης του κυπριακού κρατικού καναλιού ΡΙΚ Ελίτα Μιχαηλίδου ζήτησε και πήρε την άδεια από την διεύθυνση του καναλιού για να μεταβεί στην Αθήνα και να πάρει συνέντευξη από το πρώην αφεντικό της πτωχεύσασας Λαϊκής Τράπεζας Ανδρέα Βγενόπουλο.
Κατά την άποψη μου η διεύθυνση του καναλιού έκαμε δύο σοβαρά ατοπήματα στο θέμα αυτό. Πρώτο έστειλε την πιο πάνω κυρία που δεν έχει την στοιχειώδη γνώση περί οικονομικών και τραπεζιτικών θεμάτων να ανακρίνει ένα δαιμόνιο άνθρώπο όπως τον Βγενόπουλο, και δεύτερο, ενώ εξόδευσε χρήματα του κύπριου φορολογούμενου για αυτή την συνέντευξη, όταν διαπίστωσε από την κασέτα ότι ο Βγενόπουλος ήταν καταπέλτης και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις κατά του πολιτικοοικονομικού και δικαστικού κατεστημένου δεν πρόβαλε τηλεοπτικά την συνέντευξη αυτή για να το προστατεύσει.

Προσωπικά θεωρώ τον Βγενόπουλο ως ένα από τους κύριους συντελεστές της οικονομικής καταστροφής της Κύπρου. Ωστόσο όταν ακούσει κάποιος προσεκτικά τι καταλογίζει στο βρώμικο και σαθρό πολιτικοοικονομικό και δικαστικό κατεστημένο της Κύπρου θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι την μεγαλύτερη ευθύνη για την σημερινή μας κατάντια την φέρει αυτό το κατεστημένο που για 13 χρόνια τώρα κατακρίνω μέσω των άρθρων μου.
Το θράσος που έχει και ο απαξιοτικός τρόπος που μιλά για το κατεστημένο αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι τους κρατά όλους στο χέρι και για αυτό δεν αισθάνεται τον κίνδυνο καταδίκης.

Πατήστε τα επόμενα δύο Link με μικρά γράμματα για να δείτε το βίντεο. Το βίντεο μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από το Google γράφοντας: ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΙΤΑ YOUTUBE



www.youtube.com/watch?v=LwlY5XpvX9A


Για όσους από εσάς θέλετε να διαβάσετε απλά διάφορα αποσπάσματα της συνέντευξης πατήστε ανάλογα στα πιο κάτω Link
Όμηρος Αλεξάνδρου


- ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΖΟΛΩΤΑ ΚΑΙ FOCUS
- ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ
- ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΜΩΝ
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΜΕ ΤΟ 1,8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ
- ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
- ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ
- ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου