Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

<<ΟΙ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.>>


Αυτό που συμβαίνει στην χώρα, αλλά δεν το ομολογεί κανένας από το κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά ούτε και τα ΜΜΕ, είναι πως όλα τα πράγματα  στην Ελλάδα, αρχίζουν να λειτουργούν σιγά σιγά, ακολουθώντας ΠΑΛΙ το ίδιο πρόγραμμα, που άφησε στην μέση η προηγούμενη κυβέρνηση των μνημονίων.

            Για να μπορέσει να “περπατήσει” το ίδιο πρόγραμμα με την νέα “αντιμνημονιακή” κυβέρνηση, oι 14 υπουργοί και υφυπουργοί είναι άτομα που μπήκαν από το “παράθυρο” χωρίς να ψηφιστούν από τον λαό, και διορίστηκαν φυσικά από “άνωθεν” δυνάμεις, για να προχωρήσουν  το επώδυνο σχέδιο για την Ελλάδα.

  Η Βουλή των Ελλήνων αντί να νομοθετήσει για την κατάργηση των καταχρηστικών όρων των μνημονίων, ξεκινάει δειλά δειλά να νομοθετεί τις νέες μεταρρυθμίσεις, του ΝΕΟΥ μνημονίου-συμφωνίας που υπέγραψε  με την Τρόικα-Θεσμούς ο υπ. Οικονομικών κ.Βαρουφάκης.

Προχωρούν βέβαια όπως είπαμε δειλά δειλά, γιατί ξέρουν πως την στιγμή που οι νέες αντιλαϊκές “μεταρρυθμίσεις” θα ακουμπήσουν τους Έλληνες,  θα οδηγηθούν και αυτοί μέσα σε τρείς μήνες από το 36% στο 16%.  Γι’ αυτό και κάνουν καθημερινά συσκέψεις επί συσκέψεων, για να αποφασίσουν με ποιό τρόπο θα τα περάσουν “αθόρυβα” για τον λαό και “ανώδυνα” γι’ αυτούς.

Διότι τώρα έπεσαν και αυτοί μέσα στην παγίδα που ήταν οι προηγούμενοι. Τι εννοώ; Εννοώ πως όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν, διέλυσαν την χώρα και εγκλημάτησαν κατά του λαού, αλλά μπόρεσαν και ΔΙΕΦΥΓΑΝ. Και η κυβέρνηση Παπανδρέου διέφυγε, και η κυβέρνηση Παπαδήμου διέφυγε και η συγκυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου  διέφυγε και αυτή.

Η τωρινή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ήταν έτοιμη από το βράδυ των εκλογών και ούτε εντολή διερεύνησης  πήρε  και την επόμενη των εκλογών το μεσημέρι “ορκίστηκε”, δεν ήρθε για να κυβερνήσει και να “αναλωθεί”. Ήρθαν “αγριεμένοι” και με “τσαμπουκά”, για να τα βάλουν “και καλά” με τους κακούς δανειστές και αυτοί να μας κλείσουν την “βρύση” και να μας χρεοκοπήσουν, χωρίς να φταίει καμία κυβέρνηση.
Έτσι η χώρα θα πτώχευε και θα πέρναγε σε ξένα χέρια και δεν θα έφταιγε καμία κυβέρνηση. Οι προηγούμενοι θα έλεγαν “εμείς δεν φταίμε, σας τα λέγαμε, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πτωχεύσει την χώρα” και η νέα συγκυβέρνηση θα έλεγε “Ούτε εμείς φταίμε. Εμείς πήγαμε να αγωνιστούμε και είπαμε όχι”.  Έτσι η χώρα θα πτώχευε και δεν θα έφταιγε καμία κυβέρνηση.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ, γιατί τώρα κρατάνε αυτοί στα χέρια τους την ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ της χρεοκοπίας. Και μπορεί να θέλουν την χρεοκοπία αλλά θέλουν και να διαφύγουν. Δεν θέλουν να μείνουν και να γίνουν βορά στο εξαγριωμένο πλήθος. Στην Αργεντινή όλες τις ευθύνες τις χρεοκοπίας τις είχε ο πρόεδρος Ντε Λα Ρούα λόγω των αυξημένων εξουσιών που είχε. Διέφυγε αυτός με το ελικόπτερο και όλα καλά για τους υπόλοιπους.

Εδώ όμως ο πρόεδρος είναι διακοσμητικός και η ευθύνη της χρεοκοπίας πέφτει στην κυβέρνηση.  Αυτοί όμως είναι πολλοί και δεν χωράνε σε ελικόπτερο.  Έτσι τώρα ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ στην κυβέρνηση και το ξέρουν.
Προχωρούν λοιπόν σιγά σιγά προς τις “μεταρρυθμίσεις”,(αφού δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς) ρίχνοντας συνέχεια “πυροτεχνήματα” δεξιά και αριστερά, μικρά αλλά και μεγάλα όπως αυτό. “ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: Συμφωνία ΣΟΚ για την Ευρώπη! ΠΑΝΙΚΟΣ στις ΗΠΑ!ΣΕΙΣΜΟΣ! Αλλάζουν όλα!!!”. Για να χαζεύει ο κόσμος και να λέει ωωωωωω!!!!!!!

Αυτοί έχουν Αμερικανούς σκηνοθέτες και ξέρουν καλά το “Χόλυγουντ”. Αλλά εμείς θα τα λέμε όλα όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι όπως τα δείχνουν οι σκηνοθέτες. Στην  Ελληνική κοινωνία δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο λαός πεινάει τα παιδιά πεινάνε, τα δάνεια χτυπάνε το ένα πίσω από το άλλο, τα χρέη αυξάνονται, υγεία και πρόνοια σε άθλια χάλια, οι άστεγοι αυξάνονται και οι αυτοκτονίες συνεχίζονται.  Αν αυτά είναι τα έργα των “αντιμνημονιακών”, δεν τα καλύπτουν οι λόγοι του Ζουράρι. Γιατί την βλέπω την “δουλειά” κατά που πηγαίνει. Να απαγγέλλει Όμηρο και Πλάτωνα και να ψηφίζει νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

Το μόνο που είδαμε από την κυβέρνηση, είναι η απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών μέσα στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να έχουν δουλειά, χωρίς να έχουν που να μείνουν, χωρίς να έχουν τι να φάνε. Αυτό είναι έργο των εγκάθετων υπουργών και υφυπουργών, που διορίστηκαν από το παράθυρο, μόνο και μόνο για να επιτελέσουν αυτήν την διατεταγμένη υπηρεσία, που είναι έγκλημα κατά των Ελλήνων.  Γιατί οι λαθρομετανάστες κάποια στιγμή θα πεινάσουν και τότε θα στραφούν κατά των Ελλήνων για να φάνε.

Και πρώτα τους άφησαν ελεύθερους στην Ομόνοια χωρίς να ξέρει κανείς που θα πάνε και που θα μείνουν και μετά κοροϊδεύουν, λέγοντας πως θα νοικιάσουν σπίτια και ξενοδοχεία να τους στεγάσουν. Μα καλά που θα τους βρούν για να τους μαζέψουν; Μήπως έχουν “τσιπάκι” εντοπισμού; Αλλά για τους χιλιάδες Έλληνες άστεγους δεν ενδιαφέρθηκε κανένας για να τους στεγάσει.  
Αυτό πως θα το έλεγε ο Πλάτωνας Ζουράρι;

Επίσης η προηγούμενη συγκυβέρνηση ξεπούλαγε μέσω του ΤΑΙΠΕΔ την περιουσία του Δημοσίου, έναντι “πινακίου φακής”. Η αρχική πρόθεση της νέας Κυβέρνησης ήταν η κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και το πάγωμα όλων των “αξιοποιήσεων” δημόσιας περιουσίας που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση.
Αυτό στα λόγια, γιατί στην πράξη ξέρετε τι κάνουν; Το ΤΑΙΠΕΔ όχι μόνο δεν καταργείται, αλλά απορροφά με συγχώνευση και την “ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.”, που έχει στην ιδιοκτησία της, ένα τεράστιο σύνολο ΔΗΜΟΣΙΩΝ εκτάσεων, κτιρίων και εγκαταστάσεων που μεταβιβάστηκαν στην εταιρεία,  με κοινές αποφάσεις των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Έτσι λοιπόν τώρα το ΤΑΙΠΕΔ, συγκεντρώνει ΟΛΗ την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, την οποία θα μπορούν πέντε διορισμένοι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ να την ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ανεξέλεγκτα, σε όποιον αυτοί νομίζουν.
Αυτές τις νέες προδοσίες τα συστημικά ΜΜΕ τις ονομάζουν “πολιτικές αστοχίες”!!
Γειά σου  Ζουράρι. Καλά που μπήκες στην Βουλή και ακούμε λίγο Πλάτωνα, γιατί οι προηγούμενοι προδότες, δεν είχαν λεξιλόγιο βρε παιδί μου.

            ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ  ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ  ΝΟΜΙΣΜΑ.
            Εδώ  θα λέμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θέλουν να μας τα παρουσιάζουν. Αυτά που θα πούμε τώρα είναι γνωστά σε αρκετούς συστημικούς δημοσιογράφους,  αλλά τους τα εμπιστεύονται σε “off the record” συζητήσεις  και έτσι “δεσμεύονται” οι άνθρωποι και δεν μπορούν να σας τα πούν.  Είναι και θέμα εμπιστοσύνης καταλάβατε;

            Επειδή προφανώς θα έχετε βαρεθεί και εσείς να ακούτε και να διαβάζετε συνέχεια  για την “αποφασιστικότητα της κυβέρνησης”, για το μένουμε στο ευρώ ή φεύγουμε από το ευρώ, για το έχουμε λεφτά ή δεν έχουμε λεφτά, για το: “Θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις”, για την Ελλάδα που αντιστέκεται και αν στο τέλος έχει καταλάβει κανένας τι ακριβώς επιδιώκει η κυβέρνηση μετά του κ.Βαρουφάκη και πώς συνδυάζονται, η υπογραφή των νέων “μεταρρυθμίσεων” στο “Eurogroup”  με τις νέες εκλογές   και η  παραμονή στην Ευρωζώνη  με το δημοψήφισμα, αν το έχει καταλάβει κανένας, είναι για το βιβλίο Γκίνες.

            Αλλά  με αυτά που λένε και κάνουν δεν κοροϊδεύουν εμάς. Τον πανικό τους δείχνουν γιατί τα πράγματα ΞΕΦΥΓΑΝ από τον ΕΛΕΓΧΟ τους. Όλα αυτά δείχνουν πως δεν ξέρουν τι να κάνουν, γιατί όπως σας είπα ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ μέσα στην Κυβέρνηση  και έμεινε ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους τώρα η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ της χρεοκοπίας.  

            Επεξεργάζονται λοιπόν αυτή την στιγμή το σενάριο του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. Αυτό δεν είναι κάτι νέο.  Αν.... θυμάστε το είχε αναφέρει πρώτος ο “Γιωργάκης” και άκουσε τότε ο καημένος τα μπινελίκια της Μέρκελ και του Σαρκοζί. Το ερώτημα βέβαια προς τον Ελληνικό λαό είναι σαφές:Θέλετε να πεθάνετε ακαριαία με ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, ή θέλετε να πεθάνετε με τον αργό θάνατο της ελεγχόμενης χρεοκοπίας; Θα το διατυπώσουν βέβαια λίγο διαφορετικά αλλά το νόημα είναι αυτό.  Και στις δύο περιπτώσεις ο Ελληνικός λαός πεθαίνει. Στον ακαριαίο όμως θάνατο κερδίζει η Αμερική, ενώ στον αργό κερδίζει η Γερμανία.
             Πως θα το έλεγε αυτό ο Πλάτωνας βρε Ζουράρι;

            Το επόμενο σενάριο που επεξεργάζονται δεν είναι καινούργιο, αλλά ήταν έτοιμο από την προηγούμενη Κυβέρνηση που δεν πρόλαβε η "καημένη" να το υλοποιήσει.  Είναι αυτό που λένε και φωνάζουν τώρα για το ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ή όπως το ετοίμαζαν οι προηγούμενοι και θα το έλεγαν ΣΚΛΗΡΗ ΔΡΑΧΜΗ ή   ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ.

            Είναι ένας "έξυπνος" θα έλεγα τρόπος Γερμανικής σύλληψης, για να πτωχεύσει η Ελλάδα, χωρίς όμως να συμπαρασύρει στο χάος και την Ευρωζώνη.
            Πρόκειται λοιπόν για κέρματα και χαρτονομίσματα ΔΡΑΧΜΩΝ ακριβώς αντίστοιχα του ευρώ, με το μεγαλύτερο χαρτονόμισμα να είναι 200ων ΔΡΑΧΜΩΝ και έχουν σκοπό να κάνουν μία πλασματική ανταλλαγή, όπου θα δίνεις 100 ευρώ και θα παίρνεις 100 δραχμές.

            Με αυτόν τον τρόπο και για όσο διάστημα θα κυκλοφορούν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ τα νομίσματα, θα έχουν ίδια αγοραστική δύναμη. Όταν όμως θα αποσυρθούν σταδιακά τα ευρώ, τότε η Ελλάδα ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

            Γιατί θα έχουμε κάνει μία πλασματική ανταλλαγή ένα ευρώ προς μία δραχμή, αντί για την πραγματική ανταλλαγή που θα ήταν με ισοτιμία περίπου 1500 δραχμές ανά ευρώ. Την ώρα που θα αποσυρθούν τα ευρώ, τότε θα βρεθούμε με 1500 φορές λιγότερα χρήματα. Πτωχευμένοι λοιπόν χωρίς να επηρεαστεί η Ευρωζώνη.

            Έξυπνο πάντως δεν λέω και μην νομίζετε ότι θέλει χρόνο για να γίνει. Στο Εθνικό Νομισματοκοπείο της Μεσογείων είναι όλα έτοιμα από την προηγούμενη Κυβέρνηση. Υπάρχουν αμέτρητες παλέτες με “τούβλα” των 5 δραχμών των 10 , 20 , 50 , 100 και 200ωνδραχμών.

            Αντί για 200 ευρώ θα μας δίνουν 200 δραχμές και θα μας λένε πως είναι το ίδιο. Αυτό θα είναι το ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ που θέλουν να φέρουν. Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΡΑΧΜΗ ή ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ. Ένα νόμισμα ισχυρότερο από το Αμερικάνικο δολάριο και το Ελβετικό Φράγκο.
            Πρέπει δηλαδή στην Ελλάδα να έχουμε μία πολύ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ αλλά να μην το ξέρουμε.

            Ξέρετε τι λένε οι ψυχολόγοι; Όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να γίνει πιστευτό. Σε αυτο ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ οι Γερμανοί. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, μετά από αυτήν την δημοσίευση δεν νομίζω πως θα γίνει και πολύ πιστευτό.

            Το τελευταίο σενάριο που συζητούν μετά από το “ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ” και το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι οι νέες εκλογές. Aλλά όπως σας είπα η Κυβέρνηση βρίσκεται σε μεγάλο πανικό, αφού έχει μείνει με την ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ της χρεοκοπίας στα χέρια και είναι φυσικό να υπάρχει “τρικυμία εν  κρανίω”.

            Με τις εκλογές βέβαια, βλέπουν και αυτοί τον δρόμο της διαφυγής όπως και οι προηγούμενοι. Αλλά αν δεν ήταν άθεοι, θα γνώριζαν πως τα εγκλήματα δεν μένουν ποτέ ατιμώρητα. Και τα εγκλήματα που έχουν κάνει όλοι σε βάρος των Ελλήνων, είναι χιλιάδες.  Και το αίμα των Ελλήνων που έχει χυθεί είναι ποτάμι.
Και αυτό το ποτάμι θα τους πνίξει.
           
          συγγραφέας-ερευνητής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου