Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

<<Μας δουλεύουν οι πολιτικοί μας δουλεύει και ο Αρχιεπίσκοπος>>


ΞεκατινιάζονταιΑρχιεπίσκοπος-Πιτσιλλίδης - «Από πού θα τους διώξεις ρε; Από τον γουμά της μάνας σου;» - Δείτε το βίντεο!
Ανεξέλεγκτες πλέον διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Αρχιεπισκόπου με τον θεολόγο Ανδρέα Πιτσιλλίδη. Απίστευτες κουβέντες ειπώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή! Ο Ανδρέας Πιτσιλίδης μιλώντας στην εκπομπή «Επίκαιρα» του καναλιού Plus, που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μανώλης Καλατζής, επιτέθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο σχετικά με τα λεφτά του παγκαριού της εκκλησίας της Παναγίας του Τράχωνα. Ενημερωθείτε σχετικά εδώ.

Αναρωτιέμαι γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν χρησιμοποίησε το μισό εκατ. ευρώ που πήρε από την πρώτη κυρία Άντρη Αναστασιάδη όταν της πούλησε (μετρητά) οικόπεδο στη Λεμεσό αξίας 1 και πλέον εκατ. ευρώ μισοτιμής. Εναλλακτικά θα μπορούσε, όπως μας είπε τότε, να πουλήσει κι άλλα είτε στην ίδια είτε σε άλλους, αφού τα έδινε σε τιμή ευκαιρίας... Με λίγα λόγια, δεν φτάνει που μας δουλεύουν πολιτικοί, μας δουλεύει και ο businessman Αρχιεπίσκοπος. Ίσως είναι μοναδική περίπτωση στον κόσμο, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας να είναι πρώτα επιχειρηματίας και μετά οτιδήποτε άλλο. Αυτός ο τόπος δεν έχει σωτηρία. Αν οι πολίτες δεν πάρουν την εξουσία στα χέρια τους απαιτώντας αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, δεν θα δούμε άσπρη μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου