Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

<<Ραγίζει καρδιές ο 45χρονος που τα έσπασε: «Ο γιος μου αυτοκτόνησε πριν 1,5 μήνα»>>

 

Ξεσπαθώνει ο 45χρονος που τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο Γραφείο Ευημερίας στη Λεμεσό. Δηλώνει άνθρωπος με περηφάνια και αξιοπρέπεια και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή τη συμπεριφορά.
Λίγο πριν τη σύλληψη του, ο 45χρονος παρενέβη τηλεφωνικώς στην εκπομπή του Mega «Έχεις Μέσον»  και στον Παύλο Μυλωνά ότι βγήκε εκτός εαυτού εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς υπαλλήλου των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.
«Πάντα ήμουν πολεμιστής και θα πολεμήσω για τα δικαιώματα μου», είπε μεταξύ άλλων ο 45χρονος, ο οποίος δήλωσε ότι οι καταθέσεις που του στέρησαν το δημόσιο βοήθημα είναι τα χρήματα που λάμβανε ως επίδομα τέκνου από το κράτος και τα αποταμίευε σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομα των ανήλικων παιδιών του.
Ο άνθρωπος αυτός και η οικογένεια του, βιώνουν τον τελευταίο καιρό το δικό τους Γολγοθά -καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή- ο μεγαλύτερος του γιος αυτοκτόνησε πριν από 1,5 μήνα μετά από ερωτική απογοήτευση.
Ο 45χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, παραδέχτηκε τέλος ότι προκάλεσε υλικές ζημιές, αλλά δεν τραυμάτισε κανέναν.
:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου