Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

<<Ένοχοι 14 Κύπριοι που «πουλούσαν» γυναίκες>>
14 Κύπριοι καταδικάστηκαν για υπόθεση σωματεμπορίας - Εγκέφαλος του κυκλώματος διακίνησης καλλιτέχνιδων γυναίκα - Χρονολογείται από το 2008 η υπόθεση - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Cyprus Times, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού έκρινε ένοχους 14 Κύπριους για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων σωματεμπορία.
Μετά από δίκη που χρονολογείται από το 2008 το Κακουργιοδικείο έφτασε σε απόφαση σταθμό για τα κυπριακά δεδομένα. Οι 14 κατηγορούμενοι πρώην ιδιοκτήτες και υπάλληλοι νυχτερινών κέντρων (καμπαρέ) κρίθηκαν ένοχοι για διάφορα αδικήματα μεταξύ των οποίων και για εμπορία προσώπων.
Ως εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται να είναι γυναίκα - καλλιτεχνική διευθυντής -  που προωθούσε αλλοδαπές στα νυχτερινά κέντρα.
Στην υπόθεση ήταν κατηγορούμενο και δέκατο πέμπτο πρόσωπο που τελικά αθωώθηκε. Σύμφωνα με τα γεγονότα οι 14 συνδέονταν μεταξύ και τότε η υπόθεση χαρακτηριζόταν ως πρωτοφανής καθώς οι αρχές δήλωναν ότι εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας προσώπων.
Την ερχόμενη Πέμπτη οι δικηγόροι των κατηγορουμένων θα αγορεύσουν για μετριασμό της ποινής τους και ακολούθως ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου θα ορίσει ημερομηνία για να ανακοινώσει τις ποινές των κατηγορουμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου