Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

<<Γαλλία: Ολα είναι σαν ένα ολόγραμμα>>

Ολα είναι σαν ένα ολόγραμμα που προβάλεται και έχει την μηχανή προβολής του στις ΗΠΑ.
- O Άσαντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ! Ο Άσαντ έχει προστατεύσει τους χριστιανούς και τους Αλαουίτες. 
- Το τί είναι η ΙΣΙΣ το έχουν καταλάβει πάρα πολύ κόσμος. 
- Η Σαουδική Αραβία δεν είναι σε θέση "να θέλει" τίποτα. Θέλει ό,τι τις πουν οι ΗΠΑ ή αλλιώς USrael. 
Οι ΗΠΑ θέλουν να δημιουργήσουν ένα ελεγχόμενο απ' αυτές χάος στην Μέση Ανατολή και να το μεταλαμπαδεύσουν στον Καύκασο για να ρίξουν την ισχύ της Ρωσίας και να μείνουν αυτές οι καταχρεωμένες αρχηγοι στο κουραδόκαστρο σερνοντας από πίσω σαν κολλητήρια του καραγκιόζη τους Ευρωπαίους. 
Ξεκίνησαν με την Λιβύη και τα πήγαν περίφημα και συνέχισαν με την Αίγυπτο αλλά εκεί χάλασε η σούπα because the Egyptians OBJECTED και μάλιστα strongly and firmly. Έτσι δεν μπόρεσαν να φτιάξουν μία ζώνη ισλαμισμού στον Νότο της Ευρώπης. 
Πηγαν λοιπόν  στην Συρία και την έκαναν λαμπόγυαλο, και προσπάθησαν και να βοηθήσουν ευθέως τους φονιάδες τους με βομβαρδισμούς των κυβερνητικών. 
Μαγείρευαν με προπαγάνδα την διεθνή συναίνεση και έριξαν και το πυροτέχνημα των χημικών τον Αύγουστο του 2013. 
Αλλά επειδή ο κόσμος τους βλέπει ούτε αυτό πέτυχε. Η κατακραυγή στην Ευρωπη ήταν φοβερή.  
Ετσι προσπαθούν τώρα να αποσπάσουν την συναίνεση των Ευρωπαίων αλλά μάλλον είναι αργά γιατί η Ρωσία δεν αντιμετωπίζεται...
Τυχαίο το σαρλι εμπντό;;; Δεν νομίζω και φυσικά όποιος πιστεύει στην αυθόρμητη και αυτόβουλη τρομοκρατία είναι τουλάχιστον αφελής αν όχι εντελώς βλάκας. 
Κι εκείνο και το τωρινό είναι έργο μυστικών υπηρεσιών. (Όταν σου λένε ότι οι μυστικές υπηρεσίες είχαν κάνει άσκηση με σενάριο πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις και ομηρεία, τι καταλαβαίνεις;;;)
Ένα άλλο ύποπτο είναι η ξαφνική διεθνής συμπαράσταση. Θυμάται κανείς τους "ηγέτες" που είχαν πάει στην Γαλλία για το Σαρλί (και τα je suis charlie) και είχαν πιαστεί αγκαζέ;;;
Τόσα έχουν γίνει, τους είδες να πηγαίνουν κι αλλού;;;  Γιατί εκεί;
Και τώρα το fb προτείνει να αλλάξεις το προφίλ σου και να βάλεις την γαλλική σημαία και ξαφνικά όλοι αρχίσαν να φωταγωγούν τα δημόσιο κτίρια με την γαλλική σημαία... ¨"Είμαστε όλοι Γάλλοι"
Γιατί δεν “ήμασταν όλοι Ρώσοι” την περασμένη εβδομάδα που έπεσε το ρωσικό αεροπλάνο και σκοτώθηκαν ακομα περισσότεροι από όσους σκοτώθηκαν στην Γαλλία (και μάλιστα το σαρλί εμπντό έβγαλε κάτι αχρεία  σκίτσα σε απόλυτη πολιτική προπαγάνδα προσβλητικά για τους Ρώσους)
Γιατί δεν “ήμασταν όλοι Αιγύπτιοι”; που έκαναν αγώνα για την δημοκρατία εναντίον των αμερικανοκίνητων ισλαμιστών "αδλεφών μουσουλμάνων";
Γιατί δεν “ήμασταν όλοι κάτοικοι Ντονμπας”; Που έχουν μαρτυρήσει...
Γιατί δεν “ήμασταν όλοι Σύριοι”; που αυτό που έγινε στην Γαλλια γίνεται πέντε χρόνια τώρα στην Συρία.
Γιατί δεν “γίναμε όλοι Υεμενίτες”; που τους σφάζουν οι Σαουδάραβες;
Δεν είναι περίεργο που όλοι εντέχνως προσπαθούν να μας ταυτίσουν με τους Γάλλους;  Όχι ότι δεν λυπόμαστε και δεν συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους, όχι οτι ο πόνος τους είναι μικρότερος, αλλά αυτή η ταύτιση που επιχειρείται να γίνει εχει έναν και μόνον στόχο. 
ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ  ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ BLACK OP. 
To “είμαστε όλοι Γάλλοι” θέλει να μας πει "Είμαστε Όλοι τρομοκρατημένοι”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου