Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

<<Θα κάμουν διζωνική με Τουρκομάνους και τζιχαντιστές>>

Του Κωστάκη Αντωνίου
Η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τον τουρκικό στρατό όταν, κατά ομολογία Αμερικανού αξιωματούχου, βρισκόταν στον συριακό εναέριο χώρο, αποδεικνύει χωρίς καμία αμφιβολία τη συνεργία Δύσης-Άγκυρας, στην προστασία των τζιχαντιστών, εν ονόματι των γεωστρατηγικών συμφερόντων ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην περιοχή. Επιβεβαιώνει, επίσης, απόλυτα τις εκτιμήσεις που καταθέσαμε σε πρόσφατο άρθρο μας, ότι η Δύση αποτελεί τον Φρανκενστάιν, ο οποίος δημιούργησε το τρομοκρατικό τέρας και σήμερα απροκάλυπτα το εκτρέφει και το ενισχύει.

Υπήρχαν και παλαιότερα τεκμηριωμένες πληροφορίες, ότι η Τουρκία εκπαιδεύει στο έδαφός της, εξοπλίζει και χρηματοδοτεί αντάρτες του Ισλαμικού Κράτους, στην προσπάθειά της να επιτύχει πτώση του Προέδρου Άσαντ. Το εγνώριζαν αυτό και Ηνωμένες Πολιτείες και ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρακολουθούσαν απλώς και ενίσχυαν. Ο Πρόεδρος Πούτιν κατάγγειλε την Τουρκία ως συνεργό των τρομοκρατών και ότι προμηθεύεται παράνομα πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές. Και
πάλιν οι Δυτικοί το εγνώριζαν.
Και ενώ οι λαοί της Δύσης πλήρωναν βαρύ τίμημα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, οι ηγέτες τους, εγκληματικά, υποκριτικά και χωρίς ντροπή, καλύπτουν την Τουρκία στην ενίσχυση των τζιχαντιστών. Ακόμη και προχθές, όταν τα τουρκικά πυρά κατέρριψαν το ρωσικό αεροσκάφος, την ώρα που επιχειρούσε στο συριακό έδαφος κατά των τζιχαντιστών, ακόμη και την ώρα που έβλεπαν τους προστατευόμενους, από την Τουρκία, Τουρκομάνους τζιχαντιστές να πυροβολούν τους Ρώσους πιλότους, ενώ έπεφταν με αλεξίπτωτα στο έδαφος για να σωθούν, την ώρα που έβλεπαν τους βάρβαρους Τουρκομάνους να κατακρεουργούν τον ανυπεράσπιστο Ρώσο πιλότο, αυτοί όλοι από τον Ομπάμα, μέχρι τον Κάμερον και τον θλιβερό Ολάντ, παρείχαν υποστήριξη στην Τουρκία.

Η Τουρκία δεν θα αποτολμούσε την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, εάν δεν ήταν βεβαία ότι είχε τις πλάτες του ΝΑΤΟ. Αν μάλιστα το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και οι άλλες δυτικές χώρες δεν ώθησαν την Τουρκία να επιχειρήσει την κατάρριψη, προκειμένου να χρεωθεί με απώλειες ο Πούτιν και η Ρωσία.

Δεν χρειάζεται πλέον καμία απόδειξη της συνενοχής της Δύσης και της Τουρκίας στην ενίσχυση, χρηματοδότηση και προστασία των ισλαμιστών. Θέλουν την παρουσία τους στη Συρία, ως προπύργιο κατά του Άσαντ και ως πολεμική μηχανή που θα χρησιμοποιηθεί για την κατάρρευση του καθεστώτος του και ως αντίπαλο δέος για τη Ρωσία. Οι δυτικοί ηγέτες χρησιμοποιούν τους τζιχαντιστές, ακόμη και όταν οι λαοί τους πληρώνουν με εκατόμβες νεκρών τη δράση τους.
Ακόμη και αυτός ο Ολάντ, ο οποίος προ ημερών είδε αθώους πολίτες του κράτους του να κατακρεουργούνται από τους τζιχαντιστές, σήμερα προσφέρει στήριξη στην Τουρκία, η οποία κατέρριψε ρωσικό μαχητικό την ώρα που κτυπούσε τους δολοφόνους του λαού του! Δεν υπάρχει λέξη να καταγράψει την αθλιότητα των δυτικών ηγετίσκων.

Αλλά, από όλη αυτήν την ιστορία, πρέπει να λάβουμε μηνύματα και εμείς εδώ στην Κύπρο, και να προετοιμασθούμε για όσα έρχονται.
Πρέπει η Κυβέρνηση, ο Δημοκρατικός Συναγερμός και το ΑΚΕΛ να αντιληφθούν αφενός τι είναι η Τουρκία και αφετέρου πού σπρώχνουν τον κυπριακό Ελληνισμό με τις ψευδαισθήσεις και την καταστροφική πολιτική τους. Αντιλαμβάνονται τώρα με ποιους θα κάμουν διζωνική ομοσπονδία; Δεν είναι με τους Τουρκοκυπρίους. Είναι με τους Τουρκομάνους και τους τζιχαντιστές της Άγκυρας. Η Τουρκία, με τη λύση που αναζητούν οι ηγέτες μας, θα μεταφέρει στο «τουρκοκυπριακό συνιστών κράτος» όλες τις βάρβαρες μεθοδεύσεις της και, έχοντας πλήρη κυριαρχία, το «τουρκοκυπριακό κράτος» θα αποτελέσει ένα άλλο εξάρτημα των τζιχαντιστικών επιλογών της.
Άμεσος θα είναι ο κίνδυνος για τον κυπριακό Ελληνισμό αλλά και για τους ίδιους τους Τουρκοκυπρίους. Ο Μουσταφά Ακιντζί πρώτος πρέπει να αντιληφθεί τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει η κοινότητά του και ο Νίκος Αναστασιάδης, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Άντρος Κυπριανού θα πρέπει να συναισθανθούν τις βαρύτατες ευθύνες τους, επιμένοντες σε επιλογές που θα φέρουν το τζιχαντιστικό καθεστώς της Τουρκίας, μέσα στους κόλπους του κυπριακού Ελληνισμού.
Έτσι και το ψευδοκράτος νομιμοποιηθεί ως τουρκοκυπριακό συνιστών κράτος και έτσι και εφαρμοσθεί η διζωνική ομοσπονδία, η Κύπρος θα καταστεί ορμητήριο τζιχαντιστών, Τουρκομάνων και άλλων φανατικών ισλαμικών τρομοκρατικών κινημάτων, με πλήρη κάλυψη του τουρκικού κράτους. Το νεο-οθωμανικό όραμα του Ερντογάν, το μεγάλωμα της Τουρκίας και η πλήρης στήριξη των παρανομιών της από τις δυτικές χώρες προμηνύουν εφιαλτικό τέλος για τον κυπριακό Ελληνισμό. Η πόρτα της κολάσεως θα ανοίξει με τη λύση που συζητείται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου