Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

<<ΑΠΟ GAY ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ, «ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑ»>>

 

Το παρελθόν ενός πρόεδρου που παίζει καθοριστικό ρόλο στις τύχες του πλανήτη, σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρων. Όταν όμως αυτό το παρελθόν έχει μια μεγάλη «gay απόχρωση», τότε σίγουρα αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρων καθώς η τρομερή δύναμη ενός προέδρου, γίνεται υποχείριο της κρυφής του ταυτότητας και ίσως καθορίζεται από την «σκιά» αυτού του κρυφού παρελθόντος.
Ίσως αυτό το κρυφό παρελθόν αποκαλύπτει και εξηγεί γιατί τα τελευταία χρόνια η Νέα Τάξη προσπαθεί με κάθε μέσο να προωθήσει την ομοφυλοφιλία, να στηρίξει τον πόλεμο κατά της ομοφοβίας και να καταστήσει την κάθε παρά φύση σχέση, πρότυπο «ελευθερίας» και «υπεράσπισης» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Σίγουρα πολλές φορές κάποια ακατανόητα πράγματα που γράφουν ιστορία, έχουν την δική τους συχνά παρασκηνιακή εξήγηση που θέλουμε δεν θέλουμε παίζει βασικό ρόλο και στην δική μας ιστορία, σαν πρόσωπα, σαν θρησκεία, σαν έθνη και σαν λαοί.
Στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα, ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Corneil. Τότε ο μετέπειτα πρόεδρος άνηκε σε μια αριστερή κομουνιστικών πεποιθήσεων ομάδα, όπως μαρτυρεί ένας συμφοιτητής του, ο John Drew και μάλιστα πίστευε ότι μια… κομουνιστική επανάσταση θα έρθει στις ΗΠΑ!
Ο Ομπάμα, 19 ετών τότε, είχε ένα συγκάτοικο, τον Πακιστανό Mohammed Hasan Chando. Όπως αναφέρει και ισχυρίζεται ο John Drew, ο Ομπάμα και ο Mohammed Hasan Chando ήταν ένα ρομαντικό gay ζευγάρι, «The first time I saw Barak Obama and Hasan Chando together I thought they were a wealthy gay coupl».
Στη συνέχεια γνώρισε την Michell Obama. Αλλά η Michell Obama γεννήθηκε σαν LaVaughn Robinson, στο Σικάγο του Ιλλινόις στις 17 Ιανουαρίου του 1964. Ήταν ο δεύτερος γιος του Fraser Robinson III, γνωστού εμπόρου κοκαΐνης και καταζητούμενος κακοποιός και της Marian Shields Robinson, μια παροδική πόρνη του δρόμου. Ο ίδιος ο Μπάρακ την αποκάλεσε πολλές φορές όχι σαν Michell, αλλά σαν Micle. Παντρεύτηκαν και υιοθέτησαν δυο παιδιά. Παρατηρώντας το παρουσιαστικό της, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη κανείς για να «καταλάβει» την Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της παγκόσμιας ιστορίας. Άλλωστε κυκλοφορούν τόσα πολλά βίντεο στο διαδίχτυο για την ταυτότητα του Μπάρακ και της Michell, που αρκεί μια μικρή έρευνα.
Όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία αν δεν επρόκειτο για τον πρόεδρο-πλανητάρχη.
 
Αυτός είναι ένας gay «κλόουν» που υποστηρίζει τη χρηματοδότηση, εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των Νεοναζί στην Ουκρανία, ακριβώς πάνω στα σύνορα της Ρωσίας. Eνθαρρύνει τρομοκράτες ισλαμιστές στην Τσετσενία. Ποιος υποστηρίζει το βάρβαρο καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, η οποία σχεδιάζει να αποκεφαλίσει και σταυρώσει ένα 17χρόνο αγόρι γιατί διαμαρτυρήθηκε για την καταπίεση στην χώρα του. Μαστιγώσεις, αποκεφαλισμοί, λιθοβολισμοί, βιασμοί παιδιών, έτσι μεγαλώνουν στην χώρα του μεγαλύτερου συμμάχου των ΗΠΑ.
Ένας gay πλανητάρχης παντρεμένος με έναν τρανσέξουαλ, όργανα των πιο σκοτεινών κέντρων της Νέας Τάξης, είναι αυτός που κηρύττει την ελευθερία των λαών, την αποκατάσταση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενάντια στην τυραννία του Άσαντ, του Πούτιν και όλων των άλλων που τολμούν να αμφισβητούν την πλανηταρχία του.
Είναι αναπόφευκτο ο Πούτιν να θέλει να προστατεύει την χώρα του από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό που ο πρόεδρος και η παρέα του της Νέας Τάξης εξέθρεψαν, ένα ισλαμισμό βαμμένο στο αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αθώων χριστιανών και άλλων.
Είναι αυτός και η γερμανική «παρέα» του, ένα αρρωστημένο συνονθύλευμα που επιδιώκουν να μετατρέψουν και την χώρα μας σε ένα προτεκτοράτο της ομοφυλοφιλικής αρρωστημένης κυριαρχίας τους, με την διαστροφή όλων των παραδοσιακών αξιών, σαν πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους άλλους, σκλάβους της Νέας τους παραφύση Τάξης..
Αυτό είναι το σχέδιο τους, αλλά να μην λησμονούμε. Έχει και ο Παντοδύναμος τα δικά Του σχέδια!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου