Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

<<O ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ>>

Σε επιστολή που απέστειλε στην σελίδα μας, ο Ανδρέας Ευθυμίου, ιδρυτικό μέλος του ΔΗΣΥ και για σειρά ετών Γενικός Οργανωτικός  ΔΗΣΥ  Στροβόλου, κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, για σειρά λαθών ή παραλείψεων όπως υποστηρίζει, τα οποία υποβαθμίζουν τον ίδιο, αλλά και το κράτους του οποίου  είναι Πρόεδρος.
Δείτε αυτούσια την επιστολή:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ – 26.08.2015
Δεν είμαστε ε/κ Δημοκρατία – ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ αυτοκαθαιρεθέντα την 11/02/2014 από πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας …
Ο Αναστασιάδης, γι’ άλλη μία φορά στο συνέδριο των αποδήμων, ατύχησε, παραπλάνησε, ολίσθησε σε αφόρητο λαϊκισμό και διαστρέβλωσε την πραγματικότητα.
Αυτό, που τελικά αναδεικνύεται, είναι ότι οδηγεί το εθνικό θέμα στο χάος, στη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μία ρατσιστική λύση διάλυσης των πάντων. Παραμένει αμετανόητος υποστηρικτής του τερατουργήματος Ανάν. Στόχος του παραμένει η αυτοδικαίωση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει την καταστροφή της Κύπρου…
ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ε/κ Δημοκρατία χάρις στον θρυλικό Κρίτωνα – Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος μόνος ματαίωσε τα στρατηγικά σχέδια της τουρκίας για διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας όταν το 1963 – 64 μέχρι 2015 με ανταρσία η Τουρκία με την συμμετοχή της Αγγλίας και με τους υποτακτικούς της στην Κύπρο διέλυσε την Κυπριακή Δημοκρατία του 1960 και με την εξυπνάδα, σοφία και πολυπραγμοσύνη, εφεύρε το «δίκαιο της ανάγκης» και διέσωσε την κυπριακή δημοκρατία 1963 ως κρατική οντότητα υπό των έλεγχο των Ελλήνων, Αρμενίων, Μαρωνιτών, Λατίνων και μέρος των τουρκόφωνων μωαμεθανών κυπρίων με αρχηγό τον Ικσάν Αλί, με αναγνώριση από το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ΟΝΕ, όλες της κυβερνήσεις και κράτη παγκοσμίως με εξαίρεση την γκακστερική Τουρκία, με αναγνώριση από όλους τους διεθνείς οργανισμού παγκοσμίως, κυπριακή δημοκρατία η οποία για 52 ολόκληρα χρόνια – δύσκολα χρόνια προπάντων μετά τον ολοκληρωτικό πόλεμο από την Τουρκία – Αγγλία το 1974 και την ναυτική επίθεση το 2011 η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, είναι πανίσχυρη ασπίδα όλων των νομίμων κατοίκων της Κύπρου.
Εσύ εργάζεσαι ενάντια στα όσα ο κυπριακός λαός πέτυχε – ένας πολίτης μία ψήφος. Έχεις πρωτεύσει στην έκφραση του θαυμασμού σου στον Ερτογάν και Νταβούτογλου, μαζί με την καιτη και άλλων δεκάδων εκατοντάδων της 5ης φάλαγγας.
Και για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους θέση, πες μου ένα μέτρο, ένα μικρό, μικρό, που υποστηρίζεις και είναι προς όφελος των Ελλήνων.
Ας αρχίσουμε με τα ΝΑΙ του πατέρα σου Χρύσανθου και του δίδυμου αδελφού σου και δικά μας και τα ΟΧΙ τα δικά σου Νίκο.
Εμείς λέμε ΝΑΙ στην Κυπριακή Δημοκρατία εσύ λες ΟΧΙ
Εμείς λένε ΝΑΙ στο διεθνές status της Κυπριακής Δημοκρατίας , εσύ λες ΟΧΙ
Εμείς λέμε ΝΑΙ στην κυπριακή σημαία εσύ λες ΟΧΙ
Εμείς λέμε ΝΑΙ στην απελευθέρωση εσύ λες ΟΧΙ
Εμείς λέμε ΝΑΙ όλοι οι εκτοπισμένοι 211,000 θύματα της εθνικής και θρησκευτικού ξεκαθαρίσματος στα σπίτια και τις περιουσίες τους, εσύ λες ΟΧΙ
Εμείς λέμε ΝΑΙ στον εξορισμό όλων των Τούρκων εποίκων και των παιδιών των ευθύνη της Τουρκίας εσύ λες ΟΧΙ
Εμείς λέμε ΝΑΙ ΜΟΝΟ οι νόμιμοι εγγεγραμμένοι ιδιοκτήτες έχουν λόγο και δικαιώματα εσύ λες ΟΧΙ έχουν ίσα δικαιώματα οι κλέφτες και σφετεριστές με τους νόμιμους ιδιοκτήτες και όπως ο χρόνος απέδειξε, ακόμη και αυτό το χοντροειδές ξεπούλημα -«νομιμοποιημένης απόκτησης εδάφους» από την κατοχική Τουρκία- θα… εξυπηρετούσε τον «στόχο του… αγώνα της ένωσης της κύπρου με την τουρκία δια της συμμορίας της ΔΔΟ με Αναστασιάδη, Aβερωβ – ΔΗΣΥ, Χριστόφια, Aντρο – ΑΚΕΛ, Kαρογιάν, Νικόλα, Δήκο και τις δεκάδες εκατοντάδες της 5ης φάλαγγας και των ΜΚΟ» για επιβολή του διζωνικού διαμελισμού και της γενικότερης… εξίσωσης των «δύο πλευρών» και των «δύο ηγετών» -άρτι και της παρανοϊκής… εξίσωσης του νόμιμου ιδιοκτήτη με τον παράνομο «χρήστη» σφετεριστή.
Εμείς λέμε ΝΑΙ στην απόφαση του επαρχιακού και του Ανωτάτου ως Εφετείο, η περιουσία του Αποστολίδη στην Λάπηθο είναι του Αποστολίδη και οι Orams και Trnc είναι επεμβασίες και σφετεριστές και η νέα κατοικία με πισίνα να κατεδαφιστεί και να πληρωθεί στον Αποστολίδη Ε70,000, με εγγραφή της απόφασης στο Ανώτατο δικαστήριο της Αγγλίας και με απόφαση του δικαστηρίου των ευρωπαϊκών κοινοτήτων ΔΕΚ να εκτελεστεί, δεσμευτική απόφαση για τα 28 κράτη μέλη της Ένωσης, εσύ λες ΟΧΙ και ας πάω φυλακή, δεν εκτελώ την απόφαση του δικαστηρίου.
Εμείς λέμε ΝΑΙ το 1878 η Αγγλία με την αγορά της Κύπρου από την τουρκία, ως βασικός όρος, όλοι οι τούρκοι με «παμπόρκα» οι άγγλοι τους πήραν στην Τουρκία, εσύ λες ΟΧΙ
Εμείς λέμε ΝΑΙ δεν υπάρχουν τουρκοκύπριοι αλλά εξισλαμισθέντες τουρκόφωνοι κύπριοι, εσύ λες ΟΧΙ υπάρχουν τουρκοι στην κύπρο.
Εμείς λέμε ΝΑΙ οι λεγόμενοι Τουρκοκύπριοι είναι κλέφτες και σφετεριστές χειρότεροι από του τούρκους εποίκους εσύ λες ΟΧΙ είναι αδελφοί μας και θα επανενωσουμε την Κύπρο, παραχωρώντας – ελληνικά εδάφη 6 Χιλιάδες χρόνια της κυπριακής δημοκρατίας και 2 Χιλιάδες ελληνορθόδοξη πίστη, μαζί με τις Ρίζες και τις περιουσίες των Ελλήνων με την άνεση χιλίων τούρκων τα παραχωρείς στην Τουρκία και περήφανος δημιουργείς τουρκικό κράτος με τιμή και δόξα για επιστροφή της πόλης της Αμμοχώστου και πιθανό του Μόρφου.
Εμείς λέμε ναι ένας κύπριος νόμιμος πολίτης μια ψήφος εσύ λες ΟΧΙ Ελληνοκύπριοι [82%] και Τουρκοκυπρίους [18%] είναι πολιτικά και αριθμητικά ίσοι.
Εμείς λέμε ΝΑΙ στην κυπριακή δημοκρατία εσύ λες όχι θέλω Δύο ζώνες, δύο κράτη, σε εθνο-φυλετική ρατσιστικά κριτήρια , το 82% και το 18% ν’ αποτελούν, εκατέρωθεν, δύο ξεχωριστά, «ξεχωριστής ταυτότητας και ακεραιότητας», Ίσου Καθεστώτος Συνιστώνται Κράτη («πολιτείες»), με Ισότιμη Επί Παντός Συγκυριαρχία;
Εμείς λέμε ΝΑΙ να τερματιστεί αμέσως η ναυτική επίθεση από το 2011. Εσύ λες ΟΧΙ θα δώσουμε το φυσικό αέριο και crude oil στην τουρκία.
Εμείς λέμε ΝΑΙ η τουρκία να διαλύσει την TRNC και να αναγνωρίσει την κυπριακή δημοκρατία εσύ λες ΟΧΙ και στα δύο, να διαλύσεις την κυπριακή δημοκρατία και να αναγνωρίσεις την TRNC τουρκικό κράτος στον βορά.
Εμείς λέμε ΝΑΙ σε κυπριακή λύση, εσύ λες ΟΧΙ θέλω τουρκική λύση της ΔΔΟ και ένωση της κύπρου με την τουρκία
Ανδρέας Ευθυμίου 26/08/2015
Κωστή Παλαμά 40, Άγιος Μάμας Μόρφου
Μέλος της Ιδρυτικής Συνέλευσης ΔΗΣΥ – 1976
Γενικός Οργανωτικός ΔΗΣΥ Στροβόλου 1976 – 1980
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου