Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

<<Στην Κόλαση η σωτηρία μας;>>

 


Όπως όλα δείχνουν και όλοι λένε, εισερχόμαστε στην καταστροφικότερη φάση της νεοελληνικής ιστορίας μας. Με το όχημα της λαθρομετανάστευσης που όλες οι κυβερνήσεις μας από το 1990 και μετά ανέχθηκαν και περιστασιακά ενθάρρυναν αλλά η ΣΥΡΝΕΛ απογείωσε σε εξολοθρευτή της Ελλάδας.
Είναι πασίδηλο πως πλέον η λαθρομετανάστευση αποτελεί εργαλείο στο νεοθωμανικό επεκτατικό ηγεμονισμό της Τουρκίας τόσο εναντίον της Ελλάδας όσο και εναντίον της Ευρώπης συνολικά. Αυτή την επιθετική πολιτική της Τουρκίας επ’ ουδενί η ΣΥΡΝΕΛ αντιμετωπίζει, δείχνει να μη την αντιλαμβάνεται καν. Αντίθετα εστιάζει αυτιστικά στο ανθρωπιστικό δράμα των προσφύγων, αναβαπτίζοντας επιπλέον σε «πρόσφυγες» τους πάντες όσοι διαπλέουν το Αιγαίο και απαιτούν την απρόσκοπτη διέλευση και παραμονή τους. Αγνοώντας εξοργιστικά -όπως και η κ. Μέρκελ- τους Έλληνες πολίτες που πένονται, λιμοκτονούν, αυτοκτονούν, επαιτούν άστεγοι. Οδύρονται για τους θαλασσοπνιγμένους ισλαμιστές ενώ οι συμπατριώτες τους ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια. Γιατί;
Διότι για τους πρόσφυγες (και «πρόσφυγες») ρέει «ανθρωπιστικό» και ψηφοθηρικό χρήμα. Ενώ για τους Έλληνες στεγνώνει μέχρι τελευταίας σύνταξης, το χρήμα. Και μαζί του και η δημαγωγική παράταση ζωής του ΣΥΡΝΕΛ.
Αλλά και οι λοιπές πολιτικές δυνάμεις, εντός και εκτός της Βουλής,  συνένοχα αδρανούν και σιωπούν ιδεοληπτικά συμπλέοντας (πλην της ΧΑ που όμως έχει πια αυτοακυρωθεί ως δολοφονική και κρυπτοναζιστική φωλιά της ηγεσίας της).
Άλαλη και καταθλιπτική η Ελλάδα παραληρεί με το χάλι των μεταναστών, ξεχνώντας έτσι το δικό της μαύρο χάλι. Η πραγματικότητα όμως είναι αδυσώπητη: εκατομμύρια ισλαμιστές (δηλ. άνθρωποι πολιτισμικά μη συμβατοί και αφομοιώσιμοι, όπως έχει ήδη περίτρανα και αιματηρά αποδειχθεί), πρόσφυγες και μετανάστες και λαθρομετανάστες, πρόκειται εντός των λίγων επόμενων μηνών να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα. Και, ήδη έχουν  εκδηλώσει -ειδικά οι Αφγανοί λαθρομετανάστες- την άγρια επιθετικότητά τους στα νησιά  και στον Βορρά, την οποία βέβαια θα εκτοξεύσουν απείρως  πολυαριθμότεροι και επιθετικότεροι στα αστικά κέντρα όπου δεν πρόκειται να έχουν τίποτε από όσα αφελώς πίστεψαν πως θα βρουν για να απολαύσουν ή να αρπάξουν, στην Ευρώπη. Ακόμη και στρατόπεδα εγκλεισμού τους να δομηθούν, ποιες δυνάμεις θα τους ελέγχουν και συγκρατούν; Με ποιά κεφάλαια; Εάν, ΕΑΝ, υπάρξει τέτοια κυβερνητική απόφαση; Και, μέχρι πότε;
Η Ελλάδα προορίζεται πλέον για αποχωρητήριο -όχι αποθετήριο- ανθρώπων, μια χαβούζα επαιτών, αρρώστων, ρακένδυτων και, σκουπιδιών. Βουνών από σκουπίδια.
Στο μεσοδιάστημα των επόμενων μηνών, καθώς η πλημμυρίδα της προσφυγιάς και της λαθρομετανάστευσης θα πνίγει την κοινωνία μας, τι θα γίνει ο Τουρισμός;
Αλλά και ενόσω εδώ θα εκτυλίσσεται το δράμα μας αυτό, μαζί με τον δημοσιονομικό-φορολογικό-ασφαλιστικό στραγγαλισμό, οι γύρω μας εξωτερικές εξελίξεις θα τρέχουν, με έναν άξονά τους και τον τουρκικό ηγεμονισμό. Ο οποίος είναι ήδη σε θέση να μας προκαλέσει σοβαρότατα αποσχιστικά και συνοριακά προβλήματα -ακόμη και πλήγματα- δι’ αντιπροσώπων.
1+5 χρόνια πριν τα γενέθλια της, δε φαίνεται πως υπάρχει σωτηρία για την πατρίδα μας. Πριν απ’ όλα διότι ως λαός καταντήσαμε κατάκοιτοι πολιτικά, ιδεοληπτικά καρκινοπαθείς, παράλυτοι αλαζόνες, τυμπανιαίοι ιδιοτελείς. Πιθανά μόνο η επερχόμενη εκατόμβη είτε με λιμό είτε με επιδημίες είτε με πόλεμο, να μας συνεφέρει, όσους απομείνουν. Σε όσο χώρο θα κατέχουν, διότι η χώρα που ξέρουμε δε θα υπάρχει.
Νίκος Καραβαζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου